The Sims 4

Hej igen! Jag och Kim lyckas nog aldrig se mer än en film åt gången för så fort första filmen var slut gick vi ut på en prommenad med hundarna och det är så skönt att kunna ha Sherie lös och hon lyssnar, vi gick bland fyra andra hundar och Sherie gick/sprang/hoppade fram bredvid mig hela tiden och skällde inte även fast Zakko gjorde det. Zakko däremot drar hela tiden och oavsett om vi håller emot och stannar till så han inte kan dra så piper han efter två sekunder som att han håller på dö för att han måste vänta…

Men så fort vi kom in igen så satte jag mig och spelade The Sims 4 och Kim spelar antingen Forza 6 tror jag eller Farming Simulator 17 på Xbox. Så det lär bli andra Pirates Of The Caribbean filmen ikväll till middagen!

Imorgon ska jag iväg och plugga och jag funderar på att plugga lite ikväll tror jag också, vi får se. Men just nu ska jag fortsätta och spela och ta det lugnt!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *