Tea & Sleep

Hej, känns som att jag inte bloggat på jätte länge men insåg att det bara va tre dagar… Iallafall så är både jag och Kim sjuk, jätte kul då jag snart fyller år. Men i onsdags var jag iväg och pluggade och då hade jag även med mig Sherie så hon och Sally fick träffa varandra, Sherie ville abslout inte busa medans Sally såg ut att vilja hoppa på Sherie av glädje haha! Men det funkade bra mellan dem så det kanske blir någon fler gång. Sen igår så cyklade jag och Kim till ett hus där vi håller på att fixa i ordning och får se om vi kanske flyttar in där senare! Men vi ska dit och rensa och röja imorgon om vi inte ligger i sängen lika sega som idag, vi har bara legat i sängen, hostat, haft ont i halsen och mått allmänt skit men får hoppas att det går över snart iallafall.

Idag gjorde vi spaghetti och köttfärssås (vi provade faktiskt att göra det utav fläskfärs och med en massa rivna morötter sist så vi gjorde en repris då det vart typ den godaste köttfärssåsen ever! Vet inte vad det är med fläskfärs som gör den godare men efter vi gjorde det sist lär vi aldrig göra den utav nått annat kött igen).

Just nu ligger vi i soffan som vi bäddat ut då vi sover i olika perioder på dagarna just nu då vi inte är så pigga, Kim har redan somnat och jag funderar på att spela Sims 4 och göra klart vårt vampyr hus haha!

Hoppas ni iallafall inte blir sjuka och att vi inte får vinterkräksjukan då det är det värsta som kan hända en person.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *