Sun Is Shining

Ni skulle bara veta hur skönt det är att ligga i solen just nu, har Marshall högtalaren på trappan in till huset och ligger på en säng som vi har ute och bara tar det lugnt och steker i solen, för mig som kommer från Umeå så är det jätte konstigt att kunna sola nu då jag oftast brukar tycka att det blir ”varmt” i Juni-Juli och sen i Augusti är det borta igen… Men här är somrarna längre och varmare så jag kommer nog spendera mina dagar ute i solen och bli jätte brun, yey!

Sen på nått vänster eller höger har jag lyckats få ett blåmärke på mitt vänsta lår precis under rumpan, så det gör ont när jag sitter eller går… Ja i stort så fort jag rör mig.

Idag ska jag nog mest slappa och ta det lugnt men vi ser ju vars dagen leder då klockan inte är så mycket än! Hör sen!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *