Summer Time Sadness. And Happiness!

Hej igen, har hänt väldigt mycket sen jag sist skrev (känns som att jag skriver såhär hela tiden, om och om igen)… För det första så har jag kommit in på Axevalla folkhögskola och ska studera till hundskötare från och med September i år tills Maj nästa år, ska bli skönt att skaffa en utbildning! För det andra så håller vi på att bygga ett hönshus då vi ska skaffa kycklingar i början på nästa månad, rasen heter Aracuana Lavendel och är jättefina och gråa. Det ska bli så kul, men just nu så har jag mindre kul… Vet inte varför men på senaste tiden har jag haft väldigt mycket ångest och jag vet knappt själv varför och det är väldigt ansträngande och jag försöker dagligen ta mig ut ur det. Ytterligare en jobbig sak är att jag har fått tillbaka mina problem i båda mina knän och även båda mina handleder, mina knän känns som dem ska gå av och mina handleder gör ont och jag kan knappt lyfta något som väger över 1 kg utan att det gör ont eller att dem sväller upp och blir blå… Men tror det är den 27:e vi ska åka och köpa en massa saker till hönshuset.

Blir även en lite bilbomb på allt ifrån då jag bakade munkar, då jag och Kim bakade en smörgåstårta, dagens grillning, en massa hundbilder, blommor, selfies och en massa mer! (Den kommer imorgon om det går att ladda upp filer då för kan inte lägga till någon bild just nu tydligen…) Men nu ska jag fortsätta och kolla på Rio eller kanske läsa lite! Ni får ha det så bra.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *