Home Decoration


Hejsan! Det är helt sjukt hur man kan känna våren komma krypandes närmre. Iallafall så älskar jag att städa (haha) och dekorera så jag och Kim har faktiskt suttit och kollat på både hus och inredning och jag fastnade lite på Jotex som ni hittar HÄR. Dem har en massa fint som jag verkligen älskar, speciellt vid vårstädningen. Man kan passa på att rensa och fräscha upp huset/lägenheten med lite nya, vårfina saker!

Sen är ju jag lite beroende av småa dekorationer i alla slag, vaser, rosor, kannor och karaffer, ljus (speciellt doftljus), böcker är så fint att ha som prydnad. Det bästa är att bara ”slänga” allt gammalt och dystert som man haft under vintern och hösten, alla mörka gardiner, dukar och sängkläder och känna hur tyngden från vintern och allt slask försvinner med städningen och vårglädjen kommer.

Hittade betydligt mycket mer än allt detta men tog det som verkligen skrek efter mig haha! I den smala vasen (som dessutom finns i en mindre storlek) kan man ha den fina guldiga eller svarta rosen.

Den runda vasen skulle jag nog ha vårens första blommor i och ställa på köksbordet eller soffbordet vid den super snygga soffan jag hittade (det är dessutom en bäddsoffa så pallar man inte sitta så är det bara att lägga sig ner om man är lika lat som mig haha. Det var faktiskt Kim som valde kandelabern (som jag personligen älskar).

Ps! Det finns även ett par doftpinnar på Ellos som ni kan hitta HÄR som luktar tvättstuga eller nytvättat bara jag som älskar den doften?! Den känns så fräsch! Och dessutom passar den extremt bra till vårstädningen.

Transparent Vas Smal 149kr / Smyckesträd Guld 199kr / Dekorationsros Svart 59kr / 3-Sits Soffa Vit 3995krTransparent Kanna 299kr

Ananas Ljusstake 299krTransparent Vas Rund 299kr / Dekorationsros Guld 59kr / Kandelaber Svart 999krTaklampa Koppar 899kr

 

Grått Överkast 449kr / Påslakanset Röda Rosor 249kr / Påslakanset Gröna Löv 199kr

I sammarbete med Rabble.se

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *