Change Of Plans…

Så det blev inget möte idag utan det blev senare i veckan, vi får bara hoppas att det inte krockar med Kims möte eller mitt pluggande! Så vi sitter just nu i soffan och har varit ute och spelat lite Pokémon och nu kollar Kim på en massa spel på datorn medans jag fortsätter spela Pokémon (det suger dock att det typ aldrig är Pokémons just här… För att få fler så måste vi va ute och det är inte så kul i regnet haha). Men jag känner mig extremt trött idag då vi somnade vid två igår och klev upp vid åtta. Funderar på att läsa lite kanske eller spela (som vanligt, jag och Kim måste va dem tråkigaste människorna på jorden! Vi sitter typ bara hemma och spelar, men det lät positivt på jobbet jag kollade på så vi får väll se hur det blir framöver).  Känner att jag spammar selfies här!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *